Cartofi noi cu rozmarin si salata de cruditati cu dressing de caju si usturoi
Ingrediente pentru 4 portii :
– 1 kg cartofi noi curatati si taiati rondele
– 1 lingurita rozmarin uscat (nu mai mult pt ca altfel vor fi amari)
– sare
– piper
– ulei rezistent la temperatura de coacere
Preparare:
1) Cuptorul se preincalzeste la o temperatura potrivita pentru uleiul ce il folosim (eg: pt ulei de masline extra 160 grade; ulei de samburi de struguti 180 grade; ulei rafinat de floarea soarelui 180 grade)
2) Cartofii se amesteca cu uleiul, sarea, piperul si rozmarinul.
3) Se aseaza in tava unsa cu ulei si se lasa la cuptor 10-15 min pana sunt gata
Timp de preparare:
20 min
Variante:
Cartofi aurii la cuptor
Ciuperci cu usturoi la cuptor
Dovlecel cu usturoi la cuptor
Legume cu iuerburi la cuptor