Pentru inspiratie.
Ingrediente:1. Verdeata la alegere:
– spanac baby, “sifonat” cu mainile
– valeriana,
– salata creata,
– salata iceberg, etc..
2. Cruditati:
– rosii,
– castraveti,
– ridichi,
– brocoli crud,
– apio,
– telina rasa,
– morcov ras, etc..
3. Ceapa verde sau uscata, optional
4. O sursa bogata de proteine:
– fasole rosie boabe,
– fasole alba boabe,
– naut,
– tofu,
– quinoa fiarta
– mazare boabe fierta (leguminoasele se pot cumpara gata fierte la conserva – nu uita sa reciclezi cutia de conserva ! )
Ceva mai fancy: hrisca fiarta, grau fiert sau alte cereale fierte, avocado, ciuperci fierte (cele nefierte sunt greu digerabile), porumb
5. Nuci/seminte crude hidratate in prealabil in apa plata (seminte de floarea soarelui, seminte de dovleac)
6. Dressing: diverse optiuni aici
7. Extra boost de vitamine si minerale: germeni (se adauga la final, decorativ)
Preparare:
Mix & match – combinati ingredientele dupa bunul plac
Timp de preparare:
– 10 min