Ingrediente pentru 2 portii:
– frunzele de la 1 legatura mare de patrunjel tocate marunt
– 1 mana de rosii chery tocate marunt
– 1/2 castravete mic tocat marunt (optional)
– cateva frunze de menta tocate marnut (optional)
– 2 linguri cous cous libanez SAU quinoa fiarta
– 1/2 ceapa rosie tocata marunt (sau alt fel de ceapa daca nu aveti ceapa rosie)
– zeama proaspata de la 1/2 lamaie mica
– 1 lingurita ulei de masline extra
– sare iodata dupa gust
– piper proaspat macinat
Preparare:
1. Tocati legumele marunt si combinati-le intr-un bol.
2. Pregatiti cous cousul: opariti-l cu apa fierbinte si lasati-l sa stea cateva minute conform indiacatiilor de pe pachet. Scurgeti-l de apa si combinati-l cu restul ingredientelor.
3. Sarati si codimentati dupa gust.
Se serveste alaturi de hummus si falafel libanez cu paine pita sau lipie libaneza.
Timp de preparare:
5 minute